Huisregels Luvely

Wij zullen te alle tijden respectvol met je om gaan. Dit verwachten wij uiteraard ook van jou, daarom hebben wij voor alle duidelijkheid de Luvely huisregels voor je op een rijtje:

 

Afzeggen afspraak
Een afspraak dient minimaal 24 uur voor aanvang te worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging, zijn wij genoodzaakt 75% van de behandeling bij je in rekening te brengen.

 

Te laat
Wanneer je 10 minuten of meer te laat aanwezig bent voor je afspraak kunnen wij helaas de behandeling niet uitvoeren en zijn wij genoodzaakt 75% van de behandeling bij je in rekening te brengen.

 

Garantie
Laat je nagel binnen een week los zonder oorzaak, dan is dit garantie en kun je je nagel kosteloos laten repareren.

 

Reparatie
Als je zelf schade veroorzaakt aan je nagels en dit wil laten repareren, herstellen wij dit graag voor je. Voor een Shellac/Gelcolor reparatie rekenen wij € 3,50. Voor iedere extra te repareren nagel, rekenen wij € 1,- extra per te herstellen nagel.

 

Gelcolor aangebracht door een andere salon
Graag maken wij je erop attent dat wij geen oude Gelcolor, acryl of gel nagels aangebracht door een andere salon verwijderen. Bij Luvely stellen wij hoge eisen aan de producten waarmee gewerkt wordt en stellen wij kwaliteit hoog in het vaandeel. Wij voeren dan ook geen nagel behandelingen uit op beschadigde nagels of nagels waar nog zich nog product op bevind. Indien je voor de eerste keer een afspraak bij ons hebt voor gelcolor vragen wij je dan ook met schone nagels te komen. Dit heeft zowel betrekking op de handen als voeten.    

 

Hygiëne
Omdat wij als beautysalon aan hoge hygiëne-eisen moeten voldoen, zorgen wij er altijd voor dat onze winkel, beautysalon, onze apparatuur en al onze producten schoon zijn. Wij vragen je hieraan mee te werken door je te vragen honden en andere dieren niet mee te nemen.