Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van je gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor  een mooie open uitstraling. Het shapen & verven van je wenkbrauwen is daarbij een belangrijke factor. Met prachtig gelifte wimpers maak je het natuurlijk helemaal af!

Wil je je schoonheid laten ontwaken? Om je gezicht te laten schitteren en je ogen te laten stralen? Dat is de kracht van make-up. Tenminste, als je weet hoe je het moet gebruiken en toepassen.  Ons make-up advies gaat nog een stap verder. We onderzoeken de vorm van je gezicht en markeren je beste eigenschappen.

In New York en Parijs is het de gewoonste zaak van de wereld: je haar laten wassen en föhnen in een blow-dry salon. Maar ook bij Luvely Beauty Treatment Store kan je terecht voor een prachtige look. Of je nu een mooie gepolijste look wil of een party look, alles is mogelijk!

Hoe heb jij je nagels het liefst? Manicures zijn hot en de perfecte manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen. Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd en zien ze er uit om door een ringetje te halen.